PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

www.mooi-lingerie.nl is een website voor vrouwen en mannen die geïnteresseerd zijn in bodyfashion en deze in de winkel van Mooi lingerie willen aanschaffen.

Mooi lingerie is een fysieke winkel van Dindoo Retail VOF, welke is gevestigd Utrecht.

Gegevens winkel

Mooi lingerie
info@mooi-lingerie.nl
030-7890241

KvK nummer: 63323486

BTW nummer: NL855186318B01

Algemeen

Mooi lingerie zal persoonsgegevens nooit misbruiken en/of verkopen aan derden. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De verwerking van de gegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen uit de Wet Persoonsgegevens. Voor de websites wordt wel gebruik gemaakt van een aantal modules en diensten waarbij persoonsgegevens worden gebruikt. In dit document wordt uitgelegd hoe dergelijke gegevens worden gebruikt.

GEGEVENS VERZAMELEN

Informatie verzameling

Wanneer u een aankoop doet in de winkel, wordt u gevraagd of wij uw naw-gegevens (persoonsgegevens) mogen noteren in ons kassasysteem. Deze gegevens gebruiken wij om u te kunnen identificeren.

Doel van de verzamelde persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt om uw aankopen te kunnen registreren. Zo kunnen wij het systeem raadplegen bij een herhalingsaankoop. Tevens spaart u voor punten. Deze punten vertegenwoordigen een waarde. Bij voldoende gespaarde punten wordt de loyaliteitsbonus in mindering gebracht op het aankoopbedrag.

Nieuwsbrieven

Ook wordt bij een aankoop gevraagd of u interesse heeft voor een nieuwsbrief. Hiervoor wordt alleen uw emailadres gevraagd. Wanneer u geen informatie meer wilt ontvangen, kunt u zich altijd weer uitschrijven voor deze nieuwsbrief. Onderaan elke nieuwsbrief bestaat deze mogelijkheid. De gegevens worden gebruikt zolang u staat ingeschreven voor
de nieuwsbrief. Om te zien hoe de nieuwbrieven gelezen/ontvangen worden, wordt gebruik gemaakt van statistieken. Gemeten wordt, of een mail wordt geopend en of er wordt doorgeklikt op ingevoegde links. Tevens wordt gekeken naar bouncers en uitschrijvers op de verstuurde nieuwsbrief.

Geheimhouding

Alle gegevens die door Mooi lingerie worden gezien, worden geheim gehouden en niet met derden gedeeld. Mooi lingerie zal niet over de persoonsgegevens spreken of schrijven, anders dan het strikt noodzakelijke dat nodig is om de technische werking van het programma te controleren.

Inzage/wissen persoonsgegevens

U heeft altijd de mogelijkheid om de opgeslagen persoonsgegevens op te vragen, in te zien, te corrigeren of te (laten) verwijderen. Uw persoonsgegevens blijven onbeperkt bewaard.

COOKIES / AW STATS

Om bezoekcijfers te analyseren, maakt de website www.mooi-lingerie.nl gebruik van AW Stats. Deze informatie is anoniem, aangezien wij tijdens het instellen de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens (APg) hebben gevolgd. Op onze website worden geen advertenties van derden getoond. Er worden daarom ook geen tracking-cookies geplaatst die van uw bezoeken een interesse-profiel samenstellen.