Welke bikini past bij jou figuur?

Fladderende rokjes, fijne topjes, luchtige zwierige zomerjurkjes, slippertjes, én natuurlijk: bikini’s, tankini’s en badpakken! Leef je helemaal uit deze zomer met die fijne ibiza-look, bloemenprints. sexy pareo’s, tunieken én tips én tips om jou een onvergetelijke zomer te geven.

Kleine & grote cupmaat

Voor alle vrouwen onder ons die wat minder goed bedeeld zijn, bestaan de bikini’s met push-uppads. Deze opvulling van je bikinitop is soms uitneembaar en zorgt ervoor dat je borsten nét wat voller lijken. Grote borsten verdienen een goede ondersteuning. Kies daarom voor een beugelbikini die je borsten voor een groot deel bedekt. Een halterbikini kan ook, als de stof stevig genoeg is of er een beugel inzit.

Brede heupen

Door een bikinibroekje met touwtjes te dragen, in plaats van een brede rand, zorg je ervoor dat je heupen minder breed lijken. En kies een opvallend topje! Dan gaat alle aandacht daarnaartoe!

Dun

Heb je wat minder vrouwelijke vormen en ben je redelijk dun? Kies dan voor een groter broekje. Hierdoor lijk je wat voller.

Gerelateerde nieuwsberichten