De juiste maat BH houdt jouw borsten mooi!

Wist je dat maar liefst 80% van de vrouwen de verkeerde bh-maat draagt? Grote kans dat jij ook tot deze groep behoort. Vooral wanneer je wat grotere borsten hebt, kan dat voor een verkeerde lichaamshouding en vervelende schouder- en rugklachten zorgen. Maar ook bij een kleinere cupmaat is het belangrijk dat je de juiste bh kiest. Alleen dan behouden je borsten hun vorm en stevigheid.

Meten is weten!

Eigenlijk zou je je borsten jaarlijks bij een goede lingeriezaak moeten laten opmeten. De structuur van je borstweefsel én de grootte en vorm van je borsten verandert namelijk in de loop van de jaren door allerlei factoren zoals een zwangerschap, het geven van borstvoeding, de overgang of gewichtsschommelingen.

Geef je borsten de juiste ondersteuning en houdt rekening met de levensduur van je bh. Ook al ben je nog zo zuinig op je lingerie en ziet je bh er nog zo mooi uit, na drie jaar is de elasticiteit, en dus de steun die het hoort te geven, echt niet meer hetzelfde als toen hij nog helemaal nieuw was.

Je nieuwe bh past perfect als hij aanvoelt als een tweede huid zonder te knellen of pijn te veroorzaken.

Shine!

Met een goed passende bh komt je figuur het best tot zijn recht. Er is lingerie voor
allerlei gelegenheden. Draag daarom de bh die bij je kleding past: een push-up onder je truitje met diep uitgesneden hals, een T-shirtbh onder een strak hemdje of een mooi kanten exemplaar onder een blouse

Gerelateerde nieuwsberichten