Over Mooi Lingerie

Vijftien jaar geleden heb ik Mooi Lingerie geopend. Na jarenlange ervaring bij een landelijke keten was ik er aan toe om mijn eigen collectie samen te stellen. De mooiste merken en alleen producten waar ik achter sta. Vrouwen mooier maken.

In mijn winkel in het prachtige historische centrum van Utrecht geef ik mijn klanten zoveel tijd en aandacht als ze willen. Het is belangrijk dat de dames zich op hun gemak voelen. Koffie en thee staat altijd klaar en de paskamers zijn ruim en comfortabel zodat na hartelust passen een feestje is. Ik zie direct welk model het beste past bij een bepaalde lichaamsvorm en welke stijl bij een persoon. En ik geef graag deskundig advies. Ook alle stylisten die bij mij werken, hebben oog voor detail. En natuurlijk dezelfde liefde voor lingerie als ik.

Mooi Lingerie  in Utrecht

Elke keer wanneer een klant trots en zelfverzekerd de winkel uitloopt, doet dat ons iets.

Daar worden we heel blij van…